• Predani tradiciji, a naklonjeni novostim

  Zgodba pekoče omake se je začela na kmetiji Jarkovič, kjer je že tretja generacija strastno predana zakladom narave. Iz ljubezni do pristnih, naravnih sestavin in drznih okusov se je rodila zamisel - ljubiteljem pekoče hrane ponuditi izdelke po lastnih recepturah, izdelane iz lastnih sestavin, ki so zrastle v naših nasadih. Posebno recepturo domače pekoče omake smo z navdušenjem razvijali in skozi leta izpopolnjevali, ter jo pod lastno blagovno znamko Robin Hot ljubiteljem ponudili naravno, domačo in lokalno pridelano.

   
 • Iz lastnih nasadov v stekleničke – z malce »čarovnije«

  Od drobnih semen do ponosnih zelenih sadik, na katerih se bohotijo pisani čiliji in bleščeče rdeče paprike – slasten okus zagotovljen!

  Vse sestavine, uporabljene pri pripravi domače pekoče omake Robin Hot, so sveže in naravne, saj je naš cilj pridelati zdravo in kakovostno hrano. Glavne sestavine pridelujemo na kmetiji Jarkovic po načelih človeku in okolju prijazne pridelave. Omaka je pripravljena na osnovi čilijev, paprik ter začimb in ne vsebuje umetnih dodatkov, konzervansov ali barvil. Je 100% naravna.

   

Postanite prijatelj Robin Hot

Podjetje

Vina Jarkovič d.o.o.
Brod v Podbočju 15a
8312 Podbočje
Slovenia - EU

 

Splošne informacije

 +386 (0)7 49 77 013

 info@robin-hot.com

 

  

 

KATALOG

Vprašajte nas

Navedite ime in primek

Navedite telefonsko številko

Navedite e-poštni naslov

Neveljaven vnos

Napišite sporočilo

Za nadaljevanje izberite polje

Avtorske pravice © 2024 Robin Hot. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.