O NAS

Zgodba pekoče omake se je začela na kmetiji Jarkovič, kjer je že tretja generacija strastno predana zakladom narave. Iz ljubezni do pristnih, naravnih sestavin in drznih okusov se je rodila zamisel - ljubiteljem pekoče hrane ponuditi izdelke po lastnih recepturah, izdelane iz lastnih sestavin, ki so zrastle v naših nasadih. Posebno recepturo domače pekoče omake smo z navdušenjem razvijali in skozi leta izpopolnjevali, ter jo pod lastno blagovno znamko Robin Hot ljubiteljem ponudili naravno, domačo in lokalno pridelano.

 

Naše vodilo je ostati predan visokokakovostni in povsem naravni pridelavi in proizvodnji. Naše poslanstvo je končne uporabnike in ponudnike gostinskih storitev oskrbovati z vrhunskimi izdelki po dostopnih cenah. Naš cilj je postati vodilni proizvajalec pekočih omak na omenjenih tržnih segmentih v Evropi in hkrati okrepiti prisotnost tudi drugod po svetu.

 

Zgodba Robin Hot je navdihnjena z ljubeznijo in predanostjo. Za zadovoljivo življenje potrebujemo skrbno družbo. Pekoče omake Robin Hot so 100% naravne, kajti tudi mi želimo biti del reševanja težav moderne družbe.

 

Robin Hot je v sklopu projekta Botrstvo v Sloveniji, boter otrokom v stiski.

 

Postanite prijatelj Robin Hot

Podjetje

Vina Jarkovič d.o.o.
Brod v Podbočju 15a
8312 Podbočje
Slovenia - EU

 

Splošne informacije

 +386 (0)7 49 77 013

 info@robin-hot.com

 

  

 

KATALOG

Vprašajte nas

Navedite ime in primek

Navedite telefonsko številko

Navedite e-poštni naslov

Neveljaven vnos

Napišite sporočilo

Za nadaljevanje izberite polje

Avtorske pravice © 2024 Robin Hot. Vse pravice pridržane.
Joomla! je brezplačna programska oprema izdana pod GNU General Public License.